Биляна Лазарова, позната отдавна повече като Биляниш, плаче с кървави сълзи заради бившия си любим и баща на детето й. Знаем, че тя имаше бурна афера с ММА боеца и шампион Ангел Исакиев, който бързо-бързо й наду корема и я направи родителка на все още невръстна за това възраст.

Биляна роди син, а вместо с Ангел да създадат здраво семейство и да си гледат детето, той я заряза. При това я заряза още след раждането - ей така, аламинут! Момченцето им вече е на две годинки, а Биляниш признава, че й е все по-трудно, защото поведението на бившия й е страшно и абсурдно.

"Той не дава и петак. Нищо не дава за издръжка на собственото си дете, не го вълнува. Дали имаме да ядем, дали студува, какво го касае това. Страхувам се да настоявам, за да не избухне. Да, взима детето понякога и му се радва, но като на приятелче, като играчка. Никакви пари, никаква отговорност", разкрива Биляна Лазарова.

А това, което най-много я мъчи, е фактът, че била вярвала, че с Ангел са един за друг. "Легнах си с него още на първата ни среща. Ако щете вярвайте, ама го направих. Защото мислех, че е любов. И да, после дълго бяхме заедно, но като се роди детето и ме заряза", вайка се Биляниш, която се пробва и като чалга певица, но без успех.

Потребители в нета обаче й се чудат на акъла и са убедени, че сама си го е търсела и си го е намерила с този Ангелчо.