Какво се случва с една жена, когато след 25 години семен живот съпругът й изведнъж иска развод? Отслабва, подмладява се и си намира нов съпруг. Поне това е решението на Мелинда Гейтс, която се разведе с магната Бил Гейтс през 2019 година.

Двойката неочаквано сложи край на брака си, а Мелинда изглеждаше доста време съкрушена. Но няколко милиарда със сигурност могат да направят мъката по-поносима за всяка жена и тя успя да преглътне раздялата и да продължи напред. Съдейки по всичко - без особени травми и притеснения.
Вече се говори, че тя е сгодена за журналиста Джон Дюпре, който определено е в топ листата на сребърните лисици в Холивуд. Двамата се запознали на парти и бившият репортер на Фокс не си губи времето. Двойката излиза заедно от 2022 година, очевидно щастливи от компанията си.
Интересно е, че Бил Гейтс също не е самотен. Той често е засичан с Пола Хърд, бившата съпруга на създателя на "Оракъл" - Марк Хърд, който почина през октомври 2019 година. Въпреки развода бившите съпрузи остават в приятелски отношения и често биват виждани на семейни събития. Но изглежда всеки от тях е намерил половинка в живота си.