Актуалната жена до Бил Гейтс вече излезе от булото на мистерията и стана поредното потвърждение на поговорката, че пари при пари отиват. Две години след трудния си развод със съпругата си Мелинда, 67-годишният Бил Гейтс изглежда, че отново си е намерил жена. Но не някоя златотърсачка, а порядъчна вдовица, свръхбогата при това.

60-годишната дама е Паула Хърд, вдовица на един от шефовете на „Оракъл“, който остави на жена си и двете им дъщери богатство от 500 млн. долара. Така че Паула не може да бъде обвинена, че търси финансов интерес в лицето на Гейтс.

Двамата имат връзка от почти година, а напоследък въобще не крият да се показват заедно. Последната им обща снимка в публичното пространство е на тенис турнира „Аустрелиан Оупън“ в Мелбърн през януари.

Бил Гейтс „налази“ баба милионерка

Паула загуби мъжа си Марк Хърд през 2019 г., покосен от тежка болест. Явно сега вдовицата се е взела в ръце и се радва на компанията на новия си любим Бил Гейтс. Той обаче все още не я е представил официално на децата си – Дженифър, която го дари с внуче, Фийби и Рори.

Бил и Паула имат 7-годишна възрастова разлика и изглеждат хармонична двойка – коментират американските таблоиди.

Източник: „Уикенд“