Вързана ли е била досега Бояна Шарлопова, затворник ли е била... Това се питат все повече потребители в нета, наблюдавайки драстичната промяна у нея. Вдовицата на Стефан Шарлопов, който си отиде твърде рано от света преди четири години, в момента живее и се държи така, сякаш досега е била под ключ.

Знаем, че Бояна наследи огромното богатство на Шарлопов и не й липсва нищо. Мъже може да си намира под и над път - едно, защото е богата и второ, защото все пак е хубавица. Но тя се държи като самотна жена, в търсене на мъж, едва ли не на последния влак.

Бие на пошло: Бояна Шарлопова си показа г@лите г@рди в стори! (мина границата - СНИМКИ)

Шарлопова е още млада, тя е на 46 години, но заради гена и процедурите, на които се подлага, изглежда на доста по-малко години. Вместо стилна и класна дама обаче, тя редовно втрещява нета с изглед на... как да кажем... объркана жена.

Преди часове Бояна мина границата като пусна своя снимка в стори, на която буквално целите й г@рди са изскочили г@ли от деколтето. Това не остана незабелязано от хората, много от които коментират по форуми, че е крайно време да се стегне и да бъде пример за децата си.

"Кога ще я видите с такова облекло, докато беше със Стефан Шарлопов?! Никога! Тогава носеше яки до брадичката и затворени пуловери. А сега се е пуснала все едно мъж не е видяла", възмущават се в нета.