Би Ти Ви пести пари, няма кой да гримира Деси Стоянова и гостите!

Ковид кризата е ударила сериозно Би Ти Ви, чиито звезди са останали без винаги дежурните гримьори и фризьори. До 13 март гостите и водещите можеха да разчитат на компетентната помощ и съвети на стилистите, които ги подготвяха за всяко предаване. Но днес тази практика е в миналото. [caption id="attachment_629557" align="aligncenter" width="223"]Деси Стоянова Би Ти Ви яко оряза парите за предаванията си, Деси Стоянова дори трябва да се гримира сама[/caption] Нещо повече - гостите са принудени са се мажат сами в пудра и червило, ако си носят, при това не къде да е, а в тоалетната на първата частна телевизия у нас. Новината разкри Марта Вачкова пред Деси Стоянова, която с половин уста потвърди думите й.

„Нищо няма да бъде същото след кризата. Ето, и аз трябваше да се гримирам сама в тоалетната и се извинявам на зрителите, ако не изглеждам добре”, обясни екранната сестра Жекова от „Откраднат живот”.

Припомняме, че телевизия още в началото на епидемията спря новия си сериал „Съни бийч” и предаването „Бригада Нов дом”, въпреки че те са заснети преди месеци и дори години. За разлика от bTV, Нова показа до край своя плажен сериал „ Ол инклузив” и шоуто „Като две капки вода”. Източник: hotnews.bg