След като „Ергенът“ натрупа рейтинг, но срина до земята имиджа на Би Ти Ви, от медията решиха да върнат предаването „Бригада Нов дом“

Неслучайно в предаването на Светльо Иванов „120 минути“ гостува водещата Мария Силвестър. Откакто е спрян и „Мармалад“ актрисата е останала без работа в телевизията. Сега напомни за себе си в пространното интервю на Светльо Иванов. С изявата от Би Ти Ви искат да напомнят на зрителите за Мария Силвестър и гостуването й се прие за знак, че я връщат отново в ефир. Със сигурност тя ще бъде водеща и в новия сезон на „Бригада Нов дом“, но майсторът май няма да бъде същият.

Би Ти Ви лъска имидж с връщането на „Бригада Нов дом“
Мария Силвестър пак ще е водещ на Бригадата

„Бригада Нов дом“ бе спряно заради пандемията от коронавирус, чиито рестрикции не позволяваха на няколко майстори да работят в един дом. Заразата не си е отишла, обаче мерките се  поразхлабиха. Това дава възможност снимките на предаването да бъдат подновени. Отделно Би Ти Ви се нуждае от лъскав имидж покрай социалната значимост на продукцията – да ремонтираш жилището на социално бедно семейство.

А иначе кастингът за втория сезон на „Ергенът“ е в разгара си, като хиляди млади жени напират за шоуто. От телевизията обаче гарантират, че жълтото и клюките ще бъдат сведени до минимум, за да не става пошло шоуто. Иначе казано, ще се набляга на романтиката вместо на интригите.

Източник: "Уикенд"