Тя се гласеше да става кметица, но в крайна сметка стана п@рнокралица. Е, някои ще се пошегуват, че общо взето разликата не е голяма (в метафоричен смисъл, разбира се). Диана Габровска от Момин проход отдавна е обявила, че е открила себе си и призванието си, ако можем да го наречем така. И то е в снимането на филми за възрастни.

Габровска не само не вижда нищо лошо в това, което прави, но и нещо повече - съпругът й я подкрепя напълно и я насърчава. Тя бе признала преди време, че той дори й урежда ангажименти, а понякога и гледа самите снимки, което си е доста извр@тено за повечето хора.

Без задръжки: П@рнокралицата Диана Габровска си ги извади! (СНИМКИ 18+)

Преди часове Диана Габровска, явно отново с одобрението на мъжа си, се изтипоса гореща, гореща в мрежата, само по оскъдно червено бельо. Всъщност бельо е силно казано, тъй като тя направо си е изкарала моцерелите на показ и почти нищо не остава на въображението.

Без задръжки: П@рнокралицата Диана Габровска си ги извади! (СНИМКИ 18+) - Снимка 2

Но какво ли въображение, като се сетим какво работи, де... Излишно е да казваме, че мрежата завря, а коментарите, въпросите и предложенията към Габровска са далеч от културните.

Мнозина обаче, предимно жени, не крият, че са потресени от нея като жена, защото тя има и дете. Това е причината да се нахвърлят на нея и съпруга й с гневни коментари, като ние ги разбираме напълно.

Източник: Crimesbg.com