Отиде, та се не виде! Мария е изпаднала в тотална криза и вместо за предстоящите празници, мисли как да изкара някой лев и да върже двата края. Знаем, че тя се паряса с третия си съпруг Миро Дзвера, който на всичко отгоре е и фалирал, заради измами, както се разбра наскоро.

Шокът на Марчето е огромен, защото тя се надяваше да възроди кариерата си, но... ядец - оказа се, че никой пет пари не дава за нея и не я искат никъде. А приказките, които дрънкаше пред Мон Дьо, че сцената я чакала и я жадувала, едва ли не, са пълен шит. Нищо вярно няма.

БЕЗ ПУКНАТА ПАРА: Мария в ужас, никой не я иска на участие! (вижте с очите си доказателството - СНИМКИ)

Какво е доказателството ли?! Ами вижте го сами - обявената й програма с участия, която я изкарва като най-заетата певица в света. Само че, ако погледнете мъъничко по-добре, ще видите нещо странно - Мара Отварачката има само три участия в реални клубове, а всичко друго е вписано като "частно парти".

Отдавна, отдавна се знае, че "частно парти" се пише тогава, когато нямаш реални ангажименти, но те е срам да кажеш, че си с три участия на месец. Трябваше поне нещо различно да измисли Мария, или да се въздържи от постване на "пълната си програма", но... тя толкова си може.

И сега спешно трябва да се оглежда за поредния балък с пари, защото... криза е.

Източник: Crimesbg.com