След началото на мащабната война в Украйна много руски артисти напуснаха страната в знак на протест срещу режима на Путин. Някои го направиха тихо, но демонстративно. Максим Галкин и Алла Пугачова са сред онези, които не се страхуваха да кажат мнението си за кървавата война. Мнозина ги подкрепиха, но някои от руснаците ги нарекоха предатели, облъчени от пропагандата, но продължават да следят и да се интересуват от известното семейство.

Без перука и на високи токчета Алла Пугачова блести на концерт с Галкин (Вижте как сияе на 73 – Снимки)

В един от руските канали "NeOpraBlin" се появиха снимки от концерта на Лайма Вайкуле в Тел Авив. На тях се вижда примадоната, която сияе без перука, в тесен, стилен панталон и издължена риза в защитен цвят, върху която е облякла бял тренчкот. Особено голямо внимание привлякоха сребърните стилети и масивните бижута. А Максим се появи на концерта в дънки, маратонки и кожено яке. Двойката седна на първия ред и носеха пищен букет за Лайма.

Без перука и на високи токчета Алла Пугачова блести на концерт с Галкин (Вижте как сияе на 73 – Снимки) - Снимка 2

Без перука и на високи токчета Алла Пугачова блести на концерт с Галкин (Вижте как сияе на 73 – Снимки) - Снимка 3

Алла Борисовна и Максим изглеждаха много щастливи, с което предизвикаха възмущението на някои от бившите им сънародници, които определено завиждаха на звездното семейство, че все още са заедно и си живеят живота далеч от Русия.