Огнената и смела Лорън Санчес, която „грабна” сърцето на милиардера Джеф Безос веднага след развода, продължава да шокира обществеността с откровените си изяви. За 53-годишната телевизионна водеща няма бариери - тя не страда от възрастови комплекси, позволявайки си да носи неща с възможно най-голи части по тялото си.

Без комплекси: Годеницата на Джеф Безос показа отпусната кожа в тоалет на червения килим (Лорън Санчес не крие недостатъците си – Снимки)

И така, онзи ден на парти на списание ELLE Лорън се появи в рокля с ефект на отслабване - корсет и пола с цепки подчертаха фигурата й, както и доста отпуснатите й ръце. Но целият акцент беше поставен върху зоната на деколтето - Лорън има впечатляващи фигури, които често демонстрира в тоалетите си. Между другото, параметрите на нейната фигура не са се променили от 20 години: с височина от 160 см, тя никога не е била слаба и тежи 54 кг.

Без комплекси: Годеницата на Джеф Безос показа отпусната кожа в тоалет на червения килим (Лорън Санчес не крие недостатъците си – Снимки) - Снимка 2

Лорън допълни тоалета с колие и обувки, а за стилизиране избра любимата си прическа с разпуснати къдрици. Що се отнася до грима, годениццата на милиардера, както винаги, подчерта скулите си с прасковен руж и придаде обем на устните си с молив в цвят капучино.

Изрочник: wday.ru