„Нетфликс“ продължава да инвестира пари в турски продукции, като най-актуалният проект на стрийминг платформата е римейк на „Забраненият плод“. Новата версия на сапунката от 2010 г. с участието тогава на звездите Къванч Татлъту и Берен Саат няма да е сериал, а пълнометражен филм. Снимките на мелодрамата започнаха преди дни, а главните роли са поверени на Боран Кузум и Фарах Зейнеп Абдула, добре позната у нас от „Времето лети“ и „С Русия в сърцето“.

Сюжетът е следният. Бихтер се омъжва в момент, в който се чувства уязвима. Тя се опитва да преодолее загубата на баща си и постоянно е в конфликт с безскупулната си майка. Именно чувството, че остава неразбрана, я тласка към брак с по-възрастния от нея Аднан Зиягил. Той е от заможно семейство и след като остава вдовец, се нагърбва с тежката задача да отгледа двете си деца – тийнейджърката Нихал и малкия Бюлент. В Аднан Бихтер първоначално вижда сродна душа, но скоро разбира, че не са един за друг.

Без Къванч и Берен Саат в новата версия на „Забраненият плод“

Тогава в семейството й влиза Бехлюл, племенникът на мъжа й. В него красавицата се влюбва от пръв поглед. Дали обаче двамата ще успеят да се преборят за любовта си?

Новата Бихтер – Фарах Зейнеп Абдула, е родена през 1989 г. в Истанбул. Тя е кръстена на иранската принцеса Фарах Диба. Майка й е туркиня, а баща й иракчанин.

Източник: „Уикенд“