Шарън Стоун винаги е  била смятана за сексссимвол и през последните години няма промяна в нейния статус. Но само до сега.

Звездата от „Първичен  инстинкт“ все пак блестеше на червения килим, а публиката оставаше във възторг. Разбира се, тя не изглеждаше на 18 години, но пък бе  като луксозна жена в разцвета на силите си.

За разлика от повечето звездни красавици на всяка възраст, статусът на Стоун като секс символ не е много интересен. Тя не се опитва да изглежда млада и секси, като връстничката си Мадона. Но парадоксално е, че засенчва всички наоколо. Поне що се отнася до червените килими.

В обикновения живот Стоун също може да служи като модел на стил и красота. Неведнъж папараците я хващаха на разходки, а интернет потребителите отбелязаха, че звездата е свежа и красива - може би изглеждаше дори по-добре, отколкото на социални събития.

Без фотошоп не е същата: Снимаха Шарън Стоун случайно на летището в Милано (Няма да познаете 65-годишната звезда – Снимки)

Без фотошоп не е същата: Снимаха Шарън Стоун случайно на летището в Милано (Няма да познаете 65-годишната звезда – Снимки) - Снимка 2

Но сега нещо се обърка. Актрисата беше неочаквано заснета на летището в Милано и много фенове, виждайки тези кадри, тъжно признаха, че времето си взема своето. Може би дългият полет е виновен или може би липсата на грим, лошата светлина - или всичко изброено по-горе. Но във всеки случай Шарън като че ли си добави няколко десетилетия наведнъж.

А няколко дни преди това звездата беше хваната на редовна разходка. И тогава тя също изненада с външния си вид.

Без фотошоп не е същата: Снимаха Шарън Стоун случайно на летището в Милано (Няма да познаете 65-годишната звезда – Снимки) - Снимка 3

Феновете се надяват ,  че това са били само злощастни кадри и актрисата все още ще ги радва с неизменно стилния си външен вид. Освен това тя явно отлетя за Милано с причина - Седмицата на модата сега започна тук. Това означава, че със сигурност ще видим Шарън на първия ред на дизайнерски ревюта.

Източник: wday.ru