Десислава с ангелския глас доста години търпеше не само критики, но и горчиви обиди относно физиката си. Певицата имаше доста натрупани килца, които не успяваше да премахне от тялото си, въпреки че споделяше, че внимава как се храни и не се тъпче като прасе.

Без фотошоп: Актуални снимки на Десислава от снощи ще ви оставят без думи! (Не е за вярване - ГАЛЕРИЯ)

Деси на няколко пъти разкри и че й е много болно от грубите и обидни думи, но ето че съдбата си каза думата. И го върна тъпкано на тези, които я нагрубяваха. Както знаем, оказа се, че пълнотата при Десислава е била на чисто хормонално ниво, което вече е овладяно с подходящото лечение.

Без фотошоп: Актуални снимки на Десислава от снощи ще ви оставят без думи! (Не е за вярване - ГАЛЕРИЯ) - Снимка 2

И тя не само започна да сваля, но сваля рекордно бързо. За броени месеци Десислава се прости с повече от десет кила и вече изглежда брилянтно. За първи път го показа в клипа с Азис, но тогава мнозина решиха, че промяната се дължи на шашми с фотошоп.

Без фотошоп: Актуални снимки на Десислава от снощи ще ви оставят без думи! (Не е за вярване - ГАЛЕРИЯ) - Снимка 3

Е, не е така! За радост на феновете й и завист на хейтърите, Десито изглежда убийствено и то съвсем реално - без корекции в нета. Снимките, с които тя шашна всички, са от снощи, по време на нейно участие в нощен клуб.

Не само краката са й станали двойно по-слаби и стройни, но се вижда и че тя няма нищо "издуто" и в областта на коремчето, което е сред най-трудните за сваляне. Браво, Деси, продължавай все така!