Див скандал тресе екипът на "Като две капки вода", разкриха източници от кухнята. А причината не е някой от участниците, а от гримьорите. В частност - Жени Джаферович, съпругата на Ваня Джаферович.

След като тя бе отстранена от предаването, заради факта, че мъжът й работи за конкурентната медия, а и по други причини, които след малко ще изтъкнем, се оказва, че Евгения Джаферович е намерила начин отново да се намъкне обратно. Тя дни наред ревала на Маги Халваджиян да я прибере, още повече, че "Сървайвър" вече приключил и нямал проблеми с Би Ти Ви и мъжа й.

Някои от колегите й гримьори обаче не са на себе си и директно надигнали глас - как така тя ще се връща в самия край на шоуто и ще яде от хляба им, който няколко месеца вече си вадят с огромен труд и недоспиване. Отделно от това източниците натъртват, че Евгения има диплома за гримьор едва от курс, който завърши преди една година.

"Значи така, диплома от курс преди година, а е на заплата в "Капките" от 2019-та. Имаше ли китап тогава - не, нали?! А защо беше вътре, защо лапаше пари и взимаше мястото на къде, къде по-кадърни и доказани професионалисти?! Защото е съпруга на Ваня Джаферович, който е приятел на Халваджиян и половината от журито, затова ли?! Аман от връзки и от шуробаджанащини", гневят се източниците.