Поредната седмица в "Черешката на тортата" приключи, а победител стана миската Теодора Мудева. На второ място шеф Манчев класира Благо Мастагарков, който също се постара в кухнята и това му донесе високата оценка от Иван Манчев.

Всичко щеше да завърши по мед и по масло, ако не беше колоритният зевзек Гатьо. Пеньо Гатевски, както е пълното име на Гатьо, се взриви буквално и бесня сума време, заради несправедливостта към него (е, такова е мнението на човека, всеки има право на такова).

Той се ядоса и обвини останалите в злоба и интригантство затова, че са му дали толкова нисък сбор от точки - едва 33. Припомняме, че те не харесаха сьомгата на съотборника си, която била сурова и го наказаха с отнемане на точки, пълният набор от които е 40.

Точно толкова - 40, получи Теодора Мудева, която сама се обяви като "калпава готвачка" и се страхуваше, че няма да й се получи нищо. За нейно щастие обаче, тя има годеник - Румен Радев, който с охота й помогна в готвенето и така Теди не само се представи добре, но и спечели.

"Злобари, които пробутаха калпавата Теодора... Ще ми дават те 7 точки, поне 9 давайте, бе, ей така - от човещина и от кумова срама", не може да се побере в кожата си Гатьо.

Източник: Crimesbg.com