Берен Саат и съпругът й Кенан Доулу гласуваха семейно на вота в Турция в неделя. Екранната Фатмагюл се бе пременила с ярки дрехи в изборния ден, а мъжът й – един от най-заможните турски поп певци, бе нахлупил шапка идиотка на главата си. Двамата бяха в отлично настроение, с което заразиха и членовете на секционната избирателна комисия.

Друга турска звезда – Къванч Татлъту, пусна бюлетина в неделя, но не сподели кого е подкрепил. Турският Брад Пит отиде до избирателната си секция по дънки, тениска и измачкано сако.

„Гласувах за бъдещето. Искам стабилност и просперитет“ – обяви актьорът след като упражни вота си. И допълни, че ако след 2 седмици ще има балотаж (бел. ред. – а такъв ще има), пак ще отиде до урната.

Берен Саат отиде до урната с мъжа си, Къванч Татлъту не казва кого е подкрепил

Хазал Кая сама оповести в социалните мрежи, че е гласувала против Ердоган. Неин съмишленик обаче е и друга турска звезда – Халил Ергюн. Припомняме, че екранния Али Ръза от култовия сериал „Листопад“ е един от 250-те турски културни дейци, които в навечерието на големия референдум през 2017 г. призоваха сънародниците си да не гласуват за президентска република.

Източник: „Уикенд“