Гореща сцена в леглото превърна актрисата Мирай Данер в най-актуалния мъжки блян в Турция. Неприличната сцена бе показана в най-новия сериал за „Нетфликс“. В нея й партнира Демирджан Касел, който я обладава най-безцеремонно.

Отскоро красавицата Мирай Данер има ново гадже. Според турската преса актуалният й приятел се казва Атъшан и е влюбен до уши в нея. Преди няколко седмици двамата бяха заснети от папараци в рибен ресторант в Бодрум и докато хапваха морски деликатеси, левентът не се сдържа и жадно впи устни в тв звездата. Усетила езика му в себе си, тя замижа от удоволствие.

Г-жа Данер е като магнит за силния пол с пищната си женственост. Самата тя обаче твърди, че гигантските й гърди й носят и доста негативи – било й изключително трудно да спортува, подрусвайки в ритъм мощните си бомби.

Берен Бейлидже се превърна в мъжки блян №1 в Турция

У нас Мирай Данер нашумя преди години с турския римейк на „Ориндж Каунти“ – „Кварталът на богатите“, в който играеше съблазнителната Берен Бейлидже.

Берен Бейлидже се превърна в мъжки блян №1 в Турция - Снимка 2

Мирай Данер е родена на 15 януари 1999 г. в Истанбул, Турция, в семейство на емигранти от Гърция. Пълното име на актрисата е Мирай Наз Данер. Майка й работи като психолог. Актрисата има по-голяма сестра Ипек Нур Данер, която е стилист.

Източник: „Уикенд“