Докато Дженифър Лопес официално подаваше документите за развода си с Бен Афлек, холивудският ас не стои със скръстени ръце на интимния фронт. Източници, близки до актьора, потвърдиха, че в последно време той на няколко пъти е имал интимни срещи с Катлийн Кенеди – наследница на митичния клан от Демократическата партия на САЩ.

Кога и как Бен Афлек се е запознал с 36-годишната мацка, която сама се представя като Кай, остава пълна мистерия. Предположенията са, че двамата са се сблъскали, докато госпожицата е набирала средства за президентската кампания на баща си – Робърт Кенеди-младши. Преди броени дни племенникът на Джон Кенеди се отказа от участие в изборите и подкрепи Доналд Тръмп.

Кай отдавна проявява интерес към шоубизнеса, макар да е завършила история в университета „Станфорд“. Амбициите й идват с подкрепата на третата съпруга на баща й Робърт Кенеди-младши – актрисата Черил Хайнс, която има няколко сравнително успешни участия в тв сериали. Имонно тя зарибила младата дама по киното и театъра.

Иначе двамата с Бен последно са забелязани в хотел в Бевърли Хилс точно в деня, в който Джей Ло подаде документите за развод. Латинодивата отиде в съда лично, като по всичко личи, че разводът ще мине без напрежение от двете страни.

Източник: „Уикенд“