Бен Афлек преосмисля участието си в новия филм на съпругата си Дженифър Лопес "Това съм аз... сега". Съобщава се, че звездата от "Батман" се "страхува", че автобиографичният романтичен филм на Джей Ло, вдъхновен до голяма степен от възобновената ѝ връзка с Афлек, ще разруши кариерата му.

Вътрешен източник разкрива пред списание Heat, че Афлек не е много уверен в това как ще се представи филмът. "Съществува реален риск филмът да не получи реакцията, която тя очаква“ – добавя се в изданието.

За контекст, те се позовават на романтичния филм от 2003 г., в който те се срещат за първи път. Филмът "Gigli" се провали безславно в боксофиса и беше наречен "най-лошият филм на века" от The Wall Street Journal.

Вътрешният източник продължава: "Това ще бъде особено смущаващо за него, като се има предвид кариерата, която е изградил, и колко сериозно приема проектите си."

Те добавиха, че носителят на "Оскар" "се страхува, че е направил голяма грешка, като се е включил", и че страховете му предизвикват напрежение в брака им.

Властната двойка поднови романтиката си след близо две десетилетия през 2021 г.
 

Източник: thenews.com.pk