Шантавата поп принцеса Бритни Спиърс публикува в Инстаграм стара снимка с Бен Афлек и певицата Даян Уорън и сензационно разкри, че е била интимна с Афлек в нощта, когато е направена снимката.

„Той е толкова невероятен актьор. Пропуснах ли да спомена, че съм се целувала с Бен онази нощ... Честно казано, забравих. По дяволите, това е лудост! Иска ми се да мога да разкажа историята, която се случи преди време. О, боже, просто съм клюкарка“ – написа Бритни в социалната мрежа, но само минути след това изтри поста си.

Според изрезка от старо списание снимката от миналото изглежда е направена преди повече от 20 години на парти в чест на един от разпродадените концерти на Спиърс. Представителите на Афлек не отговориха веднага на молбата за коментар. Драмата е голяма, тъй като точно докато е опъвал Бритни, Бен беше сгоден за Дженифър Лопес за първи път. А може и това да е била една от причините за неочакваната им раздяла.

През 2000 г. Бритни Спиърс заяви в тв интервю, че звездите, в които е влюбена, са Брад Пит и Бен Афлек и не би се поколебала да си легне с някого от тях.

В книгата си от 2023 г. пък поп принцесата призна, че навремето е имала връзка с друг известен актьор – Колин Фарел.

Източник: „Уикенд“