Само преди няколко седмици папараци щракнаха семейната кавга между Дженифър Лопес и Бен Афлек. И въпреки появилите се слухове за пропукване на отношенията и развод, звездите се помириха и направиха сериозна крачка към укрепване на брака си.

Стана известно, че двойката е направила ипотека върху къщата в Бевърли Хилс, която закупи по-рано тази година в брой. Имението се оценява за 61 млн. долара. Бен и Дженифър подписаха документи с Джей Пи Морган за изплащане на една трета от сумата (20 млн. долара) за период от цели 30 години.

И въпреки че общото състояние на двойката Лопес – Афлек се оценява на около 300 милиона и те нямат нужда от заеми, експертите са уверени, че това е много изгодна сделка за тях.

Бен Афлек и Дженифър Лопес ще изплащат жилищен кредит цели 30 години

„Лихвеният процент по заем, обезпечен с недвижим имот, е по-нисък от този на личен кредит. Освен това лихвата се приспада от данъците. Това е често срещана практика сред богатите хора, защото позволява данъчни облекчения. А богатите хора са склонни да се консултират с експерти и да вземат информирани решения“ – коментира пред медиите брокерът Тони Мариоти.

Иначе казано: „И богатите също смятат“!

Източник: „Уикенд“