Разбира се, тази лъчезарна усмивка се дължи на дистанцията от бившата му съпруга – киселата Дженифър Лопес, с която е в процес на развод. В компанията на латинодивата Бен Афлек изглеждаше депресиран, но сега, в компанията на предишната си жени Дженифър Гарнър и децата им, актьорът е видимо доволен малките радости в живота. Явно звездата цъфти и процъфтява, без да страда по Джей Ло – коментират таблоидите зад океана.

Звездата от „Батман“, който наскоро чукна 52 години, заведе децата си Вайълет и Фин, както и майка им – Дженифър Гарнър, на вечеря в Ню Хейвън.Поводът за сбирката беше, че навършилата 18 години Вайълет започва от есента да учил в престижния колеж „Йейл“.

Таблоидите припомнят още, че Дженифър Гарнър беше засечена да посещава бившия си съпруг и на рождения му ден съвсем наскоро, за разлика от Дженифър Лопес, която остана далеч от отчуждения си съпруг. Гарнър беше уловена от папараците да влиза в къщата на Афлек в Брентуд, Калифорния навръх рождения му ден.

В същото време Джей Ло публикува в Инстаграм не честитка за Афлек, а ретроспективни свои снимки от собствения си рожден ден. Явно, за да покаже на Бен какво е изпуснал в нейно лице. Афлек обаче май въобще нехае за загубата...

Източник: „Уикенд“