Бате Милко, както наричат от време оно Милко Калайджиев, е изпаднал в същински ступор, осъзнавайки, че никой не го иска в леглото си - нито жена, нито мъж дори. Е, за трети пол не знаем...

Мустакът на републиката е разбрал и е отчаян от това, че секс куклата, която преди години направиха с неговия образ, изобщо не се харчи и вече е изтеглена от пазара. Производството е спряно и надуваемият Чичо Милко, както се казваше на етикет, остава в миналото.

Чичо Милко беше направен без мъжки атрибут, но с два отвора - заден, знаете за какво, и преден, където всеки желаещ може да си сложи избран по мерак вибратор. Но не - така и никой не проявил мерак към 160 сантиметровия чичо, който просто с години си събирал прах по рафтовете.

"Идват хора, магазини за еротични играчки са това, има и други кукли... Купуват всичко друго, но не и Милко, затова производството му спря, няма смисъл да се инвестира в него", казват продавачи.

В началото Милко Калайджиев не вярвал, че дребният мустакат и космат чичо е негов образ и казвал, че може да е всеки един мъж от неговия край, защото там имало много такива. Но истината е, че куклата е изработена точно по негов прототип.

Поне певецът си има жена вкъщи, която си спи всяка вечер до него и това е утеха за мъжеството му.

Източник: Crimesbg.com