Мускулест мъжага, целият в татуси, се наслаждаваше на карибското слънце през уикенда. Папарацито на в. „Сън“ обаче веднага разпознаха в якия чичка не кой да е, а бащата на Джъстин Бийбър – Джеръми. Родителят обаче е истинска противоположност на нежното момченце, превърнало се в тийнидол на милиони пъпчиви момиченца.

Таткото на певеца беше облечен в жълт бански от модния бранд на синчето си, така че явно държи на семейните отношения. Джеръми Бийбър беше на плажа в компанията на втората си съпруга Челси и 5-годишната им дъщеря Бей. 49-годишният мускуляга има още две деца от първата си жена Ерин Уагнър.

Бащата на смотаняка Джъстин Бийбър е истински мъжкар!

Джъстин Бийбър пък е роден от връзката на Джеръми с тийнейджърката Пати Малет. Двамата се разделят по-малко от година след раждането на бъдещата суперзвезда. Според популярната история причина за разпада на връзката са постоянните изневери на стария Бийбър.

Бащата на смотаняка Джъстин Бийбър е истински мъжкар! - Снимка 2

За миналото на Джеръми се шушука, че е имал проблеми с правосъдието и че дори е лежал в затвора. Бащата на Джъстин е бивш боец по смесени бойни изкуства и всява респект с фигурата си не само на плажа. Според мълвата той ошамарил племенника си, който му казал в лицето, че е нищо без славата на сина му Джъстин.

Източник: „Уикенд“