Бащата на Меган Маркъл — Томас Маркъл, проговори и разкри истината за отношенията им. Бившият сценичен работник призна, че от пет години не е говорил с дъщеря си, която освен това прави всичко, за да го съсипе допълнително, като държи децата далеч от него.


"Моля те, поне ме запознай с внуците, преди да си отида! От пет години не съм говорил с теб, прости ми, ако съм сгрешил", казва Томас Маркъл в ефир по време на своето последно интервю. Възрастният мъж споделя, че по принцип дори има право да съди дъщеря си, ако не му дава внуците, но не желае да прави това.


"Не постъпва правилно. Просто ме убива", казва Томас в свое интервю. И допълва, че е много разочарован от нея. "Не беше такова дете. От шест годишна, докато завърши гимназия живееше при мен и беше толкова любящо и сърдечно дете. Не мога да си представя, че се е превърнала в този егоистичен и злобен човек", казва още той.


Томас дава да се разбере още, че смята, че не Хари, а дъщеря му сама стои зад отчуждението им. "Не мисля, че Хари има някакво влияние върху нея. Тя е отговорна", казва той. И допълва, че не вижда шанс и за помирение между братята, колкото и да му се иска.


"В момента искам да видя само внуците си, преди да умра. Другото не ме интересува", заключава той.