Момичето празнува рожден ден през април и е доста нетърпелива в очакване на празника си. Сури обаче все още отказва да общува с баща си Том Круз и постепенно се превръща в точно копие на майка си Кейти Холмс.

Изданието припомня, че родителите й се развеждат през 2012 г., когато тя е само на 6 години.Оттогава девойката не се е виждала с баща си, за когото е известно, че е последовател на сциентоложката църква. Религията не му позволява да общува с хора, които не споделят неговата вяра.

Сури Круз всякак се опитва да избягва публичността – тя не се интересува от червените килими, връзките на родителите си или възможността лесно да стане известна и да заеме мястото си в шоубизнеса. Единствената й голяма страст е модата. С течение на времето този интерес прераства в идея фикс, а наскоро стана известно, че е решила да учи мода в колеж в Ню Йорк и да гради кариера на дизайнер.

С подкрепата на майка си Сури прави първите си стъпки във филмовата индустрия – записва саундтраци към филми с участието на майка си („Сами заедно“ и „Малките неща в живота“). Порасналата девойка все по-често е забелязвана по улиците на Ню Йорк с вече разпознаваемия си розов куфар.

Източник: „Уикенд“