Едва ли има някой, който да не е забелязал, че около Башар Рахал винаги кръжат млади и красиви жени. Актьорът отдавна се е превърнал в магнит за мацките, които впечатлява с чар, хумор и интелект. От близо година Башо, както го наричат приятелите му, има връзка с колежката си Любомира Башева. Двамата разкриха любовта си преди половин година с общ кадър от Лисабон, на който позираха прегърнати, като към него актьорът сложи единствено иконка на червено сърчице в знак на любов.

 

Влюбените гълъбчета са прекарали лятото в къщата на Рахал в Гърция, която той си купил миналото лято. Имотът се намира в Паралия Офринио, а актьорът се е бръкнал с близо 400 000 евро за покупката.

След броени дни Рахал ще стане на 50 години, а актуалното му гадже е едва на 27 лазарника. Влюбената двойка има 23 години възрастова разлика в полза на актьора. Водещият на „Биг Брадър“ се залюбил със своята колежка на работното място, тъй като двамата си партнират на театралната сцена в постановката „Отблизо“. Башева е дъщеря на Камелия Игнатова, световна шампионка по художествена гимнастика в ансамбъл, а леля й е златното момиче Лили Игнатова. В крайна сметка малката Любомира избира актьорството пред спорта, въпреки че той се оказва решаващ за първата й главна роля във филма на Мариан Вълев „Лошо момиче“. Тя се завръща в залата, където тренира цели 5 месеца, а за образа й в лентата на състезателка по художествена гимнастика лично я подготвя известната й леля.

 

Зрителите познават Башева най-вече от сериала „Откраднат живот“ в ролята на д-р Нора Чилингирова. Участвала е още в „Под прикритие“, „Мен не ме мислете“ и „Ягодова луна“. С Башар се сближили именно покрай общите ангажименти. Палавият актьор не пропуснал възможност да флиртува с чаровната брюнетка и тя поддала на ухажването му. Сега твърдят, че връзката им процъфтява а колегите им казват, че са „много сладка двойка“.

 

Артистът с ливански корени винаги е предпочитал по-млади от него жени, като по примера на Леонардо ди Каприо залага на все по-малки моми. Макар че вече е мъж на средна възраст, той няма никакво намерение да се кротва и продължава с любовните авантюри. Преди да се разведе официално, Башар избягваше да афишира интимните си отношения с други жени, но след като сложи подписа си върху бракоразводните документи, го удари на живот. Щерките му от години са в САЩ и по-рядко се виждат с него. Голямата Клои върви по стъпките на баща си и вече има роли в български и чуждестранни продукции. Тийнейджърката, която учи в театрално училище в Лос Анджелис, е печелила няколко награди за млад талант. По-малката Индия още не знае с какво точно иска да се занимава, но Рахал твърди, че и тя е много артистична.

 

Башар дълги години беше женен за продуцентката Калина, но бракът им се разпадна заради разстоянието, което ги дели. Тя продължава да живее с децата им в Америка, а той се върна в България. Бившата на Башар също има нов мъж в живота си – тъмнокож американец на видима възраст около 50-те. Дъщерите на актьора вече свикнали със ситуацията и са приели, че родителите им са разделени. Преди години семейството замина заедно за САЩ, но актьорът се върна в България, за да се реализира професионално. У нас той успя да се наложи като име, докато в Америка не му провървя. Там се задоволяваше само с епизодични роли в треторазрядни продукции – така и не успя да се добере до Холивуд:

 

За разлика от него бившата му се уреди с добре платена работа в телевизията и устрои живота си в Лос Анджелис. В началото съпрузите опитваха да поддържат връзка от разстояние, но с времето се отчуждиха и всеки пое по своя път. Накрая бракът им

беше отворен, но в крайна сметка и двамата прецениха, че е време да се

разведат официално.

 

Още докато беше семеен мъж, Башар Рахал имаше връзки с поп певицата Миленита, както и с колежките си Ралица Паскалева, Елен Колева и Райна Караянева, като по време на връзката си с последната се разведе с жена си Калина.

„С Миленита сме само в приятелски отношения от 1996 г. Но щом се прегърнем, и почва историята за любовната ни връзка. Тъпо е, най-малкото, ако искаш да правиш някаква паралелна връзка с някого, едва ли ще отидеш да се прегръщаш с него точно на премиерата на филм, нали?“ споделял е актьорът, но никой не му вярва, че двамата са само приятели.

 

С Елен Колева също уж криеха отношенията си, но всички разбраха за нея: „Имаше заигравка, която приключи отдавна. Няма безгрешни хора, какво да отричам или потвърждавам. Но тъпото е, че хората смятат, че ние като актьори трябва да сме ангели. Всеки се вълнува от живота на другия, защото явно нямат собствен“, призна за Елен, Башар. Отношенията им приключили с грандиозен скандал, а причината била, че Елен разказвала наляво и надясно за аферата им. Арабинът натирил палавата красавица, която се отказа от актьорската си кариера и стана космонергетичка. Въпреки че е минало доста време, Рахал не може да забрави за старото си неразбирателство с мъжемепачката. Двамата не таели топли чувства един към друг и старателно се избягвали, ако случайно се засекат на светски събития, издават запознати.

 

Следващата в любовното тефтерче на мачото е Ралица Паскалева. Актрисата, която стана популярна с ролята си на д-р Стилянова в сериала „Откраднат живот“, изкара около 2 години като любовница на Рахал. Двамата се запознали, докато снимали филма „Корпус за бързо реагиране“, и веднага се харесали. И макар че винаги са отричали, че са любовници, няколко пъти са били засичани от папараци в интимни пози. Любовните им отношения бяха актуални в периода 2014-2016 г. След това всеки пое по своя път с нов партньор. Ралица свали волейболната звезда Теодор Салпаров, а водещият на „Биг Брадър“ се залюби с Райна Караянева.

 

Отношенията им бързо станаха сериозни – той я запозна с дъщерите си, дори я уреди с няколко роли във филми. Двойката често пътуваше по света и у нас. Стройната хубавица обичаше да публикува снимки от пътешествията си в социалната мрежа, но идилията им приключи внезапно преди 2 години. Тогава красавицата изневери на Башар с атрактивния доктор Стефан Церовски, когото преди няколко месеца дари със син.

Източник: Уикенд