Николай Бареков хвърли страшна бомба с разкритието си!

Бившият евродепутат Николай Бареков направи разтърсващо разкритие за корупция по високите етажи на властта. Което, по думите му, е било потулено дни преди началото на евроизборите у нас: [caption id="attachment_593841" align="aligncenter" width="300"]Бареков Бареков хвърли страшна бомба[/caption]

"Висш представител на властта от “малкия коалиционен партньор” ми довери, че дни преди евроизборите от “най-високо място в държавата” е бил осуетен арестът на двама зам.-министри от ВМРО (от най-ресурсните министерства). По обвинение в тежка корупция.

Изборите минаха и аз се надявам чадърът да падне и прокурорите да бъдат оставени да си свършат работата по закон. Положението с корупцията във въпросните министерства наистина било зловещо. Иначе ставаме за резил в цяла Европа, защото става въпрос за космически злоупотреби и грабеж на евросредства. Надявам се, че премиерът няма да остане заслепен от фоерверките, които получи от Шкембе войвода за годишнината си", шокира цялата мрежа с разкритието си Николай Бареков. Няколко часа по-рано той изригна с призив за отзоваване на народни представители от Европарламента: "Заради подобни политически измамници и долнопробни политически шмекери като Елена Йончева (и много други...) става все по-належаща необходимостта от механизъм за отзоваване на “народни избраници” дори от Европарламента. Иначе резилът им ще се превърне в дълга и мъчителна агония срещу тлъста заплата. И 300 евро режийни всеки ден в продължение на пет години", категоричен е бившият ни представител в Брюксел.