Николай Бареков обиди жестоко Ангел Джамбазки в мрежата!

Евродепутатът Николай Бареков жестоко обиди Ангел Джамбазки в профила си в социалната мрежа. Бившият журналист открито нарече последния "джендър". И дори попита колегите си от медиите кога най-после ще попитат Джамбазки за ориентацията му. [caption id="attachment_582397" align="aligncenter" width="300"]Бареков Бареков и Джамбазки в добрите им времена[/caption] Ето какво написа Бареков като предаваме думите му без редакторска намеса:

"Два са въпросите, които псевдожурналистическите създания трябва да задават към “вечната им Амбър” в студията Ангел Джамбазки:

1 въпрос. Кога Джамбазки ще върне парите (близо милион), които незаслужено прибра от Брюксел, след като излъга два пъти избирателите ми. Първият път ги излъга ,след като им обеща публично да дарява заплатата си заедно с мен като евродепутат за нуждаещите се български граждани. Вторият път ги измами, че е опонент на ГЕРБ и Бойко Борисов, а веднага след като го изпратиха избирателите ми в Брюксел - Джамбазки стана отново слуга на Борисов и на ГЕРБ?

2 въпрос. Кога ще си признае, че е джендър и подкрепя джендърите. Въпросът би звучал така: Вие, господине, хомосексуалист ли сте или бисексуален и защо ви е срам да го заявите публично?

Защо оставяте целия Европарламент и вашите коалиционни партньори да шушукат гадости зад гърба ви и да ви се присмиват с нецензурни шеги на маса и по кьошетата? За да не бъда разбран погрешно.

Не самият педераслък е срамен, срамно е да го криеш повече от 40 години и да имитираш поведение на “плейбой” от кафаните. Срамно е да лъжеш избирателите си. Опасни са тайните зависимости, които задкулисието използва, за да принуждава политици да предават избирателите си.

Като цяло смятам, че цялостното присъствие на Ангел Джамбазки в българската политика и по всички телевизии не е безобидно и нанася огромни морални вреди на нацията, както и възпитава децата ни в лоши навици като проституция, продажничество, нахалство и алчност. Родители уважаеми, като баща на четирима български сина, на мен не ми е безразлично. А на вас? Искате ли един безполов, безподобен, недобре възпитан и комплексиран, пълен със злост и омраза към по-добрите и по-можещите от него, малък човек да бъде някакво подобие на пример за младото българско поколение? Те и на Хитлер първо са се подигравали и сипели шеги и закачки по негов адрес, а накрая всички му ядоха попарата...", гневи се Бареков.