Евгени Генчев, мисли, преди да се ожениш! Но мисли с горната си глава! - това пишат потребители в нета след снимките, които от снощи се разпространяват в мрежата. Те са на Валерия Георгиева и да - напълно истински са, без никакво преправяне.

Бардама по нощни клубове, в ръцете на различни мъже: СКАНДАЛНИ СНИМКИ на Валерия Георгиева, като ученичка, взривиха нета!

На тях веганката е още ученичка, или най-многото да е току-що завършила (макар да се съмняваме на някои кадри). И това младо, съвсем младо и уж невинно момиче, не се е прибирало вкъщи от "бръмчене" по дискотеки и барове. Защо ли?! Какво ли търси там?!

Бардама по нощни клубове, в ръцете на различни мъже: СКАНДАЛНИ СНИМКИ на Валерия Георгиева, като ученичка, взривиха нета! - Снимка 2

Кадрите се приеха повече от скандално в групи с фенове на предаването "Ергенът", а потребители не крият потреса си. Това, което най-силно ги шокира, е фактът, че на снимките Вал не е с един мъж - примерно тогавашното й гадже, което също като нея да е на тази възраст и двамата да се радват на първата любов.

Бардама по нощни клубове, в ръцете на различни мъже: СКАНДАЛНИ СНИМКИ на Валерия Георгиева, като ученичка, взривиха нета! - Снимка 3

О, не! На снимките тя е постоянно с различни мъже, двама от които са известни у нас адвокат и танцьор-хореограф. Някаква непозната нам бабанка пък й бърка под блузката на първата снимка, а Валето се хили доволно. А се сещаме и друго - надали постоянно обикаляйки по баровете, тя е пила само вода или газирано, нали?! Чак такива наивници няма.

Бардама по нощни клубове, в ръцете на различни мъже: СКАНДАЛНИ СНИМКИ на Валерия Георгиева, като ученичка, взривиха нета! - Снимка 4

"Лошото е, че сега се прави на много морална, само за да върже богатия Генчо, който изобщо не е по дискотеките и шума. Но дано се усети овреме това момче", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com