Ослепителната блондинка Марго Роби на своя глава реши да целуне колегата си на снимачната площадка на новата продукция „Вавилон“, в която двамата участват, но по сценарий няма такава целувка между героите им. Нашумялата със своята женска магнетичност напоследък австралийска актриса без никакъв свян помолила режисьора да включи огнената целувка в сюжета.

„Отидох при режисьора Деймиън Шазел и просто му признах, че искам да целуна Брад Пит. Знаех, че никога повече няма да ми се отвори този шанс. Тогава той ми каза: „Зная, че искаш да го целунеш““ – разказва Марго Роби.

Така красивата актриса впила устни в тези на колегата си и тази интимност вероятно ще бъде включена в сценария на филма. Нямаме данни как е откликнал на този интимен акт самият Брад Пит, но предвид това, че 32-годишната Марго е една от най-желаните жени към момента в Холивуд, едва ли е имал нещо против.

Барбито Марго Роби безпардонно пусна език на Брад Пит

Марго Роби се изстреля на върха през 2013 г., когато засне интимните сцени с Леонардо ди Каприо във филма на Скорсезе „Вълкът от Уолстрийт“. Оттогава горещата австралийка не е преставала да бъде мъжки блян. А приликата й с Барби пък е причината тя да бъде поканена да изиграе ролята във филм за известната кукла.

Източник: „Уикенд“