Напоследък оригиналниченето на баловете се превърна в традиция

При все, че баловете на тазгодишните зрелостници вече останаха в историята, в Благоевград все още говорят за една от абитуриентките.

Определено има защо да я обсъждат дори и след края на баловете, предвид оригиналността й. Изглежда в Благоевград именно тя бе заложила на най-оригиналното облекло по този повод.

Баловете минаха, но в Благоевград още говорят за тази абитуриентка. Ето защо! (ФОТО)

Момичето бе избрало да се появи на бала си в традиционното за Япония кимоно. Разбира се прическата й също бе в тон с дрехата.

На червения килим, който по традиция Благоевград разпъна за завършващите, тя изглеждаше като истинска гейша.

Визията й бе допълнена и от типичните за това облекло джапанки на платформа и кокетно чадърче.

Червеният килим за зрелостниците в Благоевград бе съчетан с цветна арка и много блясък. На този фон, заредени с много положителна енергия, ентусиазъм и разбира се младежки чар, абитуриентите влязоха в надпревара за оригиналност и стил.

Разбира се напоследък се превърна в традиция абитуриентите да оригиналничат, появявайки се в по-различно облекло, превоз или пък каквото и да било.

Така например в Пловдив абитуриент от СУ "Найден Геров" се появи на бала си пременен в костюм, съчетан с чалма. Возеше се в златна каляска.

Друг пловдивски абитуриент пък заложи на появата си с тир.

Трети абитуриент от Града под тепетата пък бе заложил на появата си, обкръжен от седем рицари. Атракцията бе посрещната от множеството насъбрали се с аплодисменти.

Източник: zajenata.bg