Родният двойник на холивудската звезда Силвестър Сталоун - Бисер Станоев-Рамбо, бе един от видните гости на традиционния събор по повод Голяма Богородица в родното му село Сапарево.

Той пристигна на събитието със семейството си и съгласно истинския холивудски стил, не пристигна с обикновен автомобил, а с американска лимузина, с която събира погледите на хората вече 20 години.

Българският Рамбо от Сапарево се видя в чудо на морето, жените не спират да го гонят по плажа и…

Веднага след пристигането си, Бисер бе обграден от приятелите си от детството, сред които полицаят Йордан Ковачев.

Въпреки че сапаревският Рамбо е значително по-млад от реалния Рамбо, много хора все още ги бъркат, като го асоциират с екшън героя, който преди време снима филма "Непобедимите" в България.

Българският Рамбо от Сапарево се видя в чудо на морето, жените не спират да го гонят по плажа и… - Снимка 2

Бисер е част от рода Станоеви от Сапарево. Той и семейството му живеят в Самоков, където той работи като автомонтьор. Освен това, показва голяма страст към американските автомобили.

Българският Рамбо от Сапарево се видя в чудо на морето, жените не спират да го гонят по плажа и… - Снимка 3

Йордан Вучков, който заедно с Бисер семейството летуваха и се върнаха наскоро от българското Черноморие, разказва: "На всяко място на плажа хора се спускаха към Бисер с фланелки и шапки, искаха автографи. Беше изключително забавно, а някои български фенове дори го поздравяваха на английски, мислейки, че е истински Силвестър Сталоун. Въпреки че обяснихме на всички, че Бисер е двойник, хората продължаваха да искат автографи, защото и като двойник има своята специална стойност."

Източник: blitz.bg