Братът на Ник Картър от „Бекстрийт бойс“ – Аарън, бе намерен мъртъв във ваната след свръхдоза наркотици. Инцидентът станал в дома му Палмдейл, Калифорния. 34-годишният музикант има 11-месечен син от родената в България Мелани Мартин. Цицорестата мадама заработва като стриптийзьорка, но се представя за собственичка на модна линия.

Двойката се раздели една седмица след раждането на малкия Принс. Оттогава Мелани се чуди как да прибере състоянието на Картър, което някога надхвърляше 60 млн. долара. Аарън е страдал от наркозависимост, но в последните месеци се е опитвал да се изчисти. Според приятел на музиканта, пожелал анонимност, Мелани му е дала някаква силна дрога, за да го очисти. По този начин тя и синът му стават наследници на имуществото му.

Българката Мелани има пръст в смъртта на Аарън Картър?

Според приятелския кръг на Аарън стриптийзьорката Мелани имала сериозен мотив да го премахне. След раздялата им той си хванал за гадже млада рускиня, която алчно посегнала на парите му. Така Мелани осъзнала, че не е далеч времето, когато Картър ще остане без пукната пара. Ето защо му подхвърлила някаква силна дрога, за да го премахне – твърдят приятели на Аарън.

Медиите припомнят, че приживе Картар поиска ДНК тест за бащинство предвид лекото поведение на майката Мелани.

Източник  „Уикенд“