Поп ветеранката Шер, която е на 76 години, заби младо гадже – продуцента и рапър Тайга, който е на 36. Простата аритметика сочи, че разликата във възрастта им е цели 40 години кръгло. Сиреч, чернокожият жребец може да й бъде внук – не спират да коментират в последния месец жълтите издания в Америка.

Двамата се появиха на парти в Западен Холивуд и дори размениха нежности на публично място, макар и доста пестеливо. С новото си завоевание Шер доказва предимно на себе си, че все още може да бъде желана жена, но нямаме данни с какво самочувствие до нея е младият Тайга.  Рапърът и негов близък приятел бяха миналата седмица на гости в имението на певицата в Малибу, Калифорния, което поп иконата е обявила за продан и му иска 85 млн. долара.

Баба Шер си хвана любовник на годините на внуците

Новата холивудска двойка направи впечатление за първи път на Седмицата на модата в Париж. Тогава папараци ги щракнаха, уловени за ръка. Те разгледаха колекцията на дизайнера Рик Оуенс.

Шер има дете от бившия си съпруг Сони Боно. 52-годишният Чаз е роден с женски пол, но преди 15-ина години смени пола си с благословията на мама – припомнят таблоидите.

Източник  „Уикенд“