Присила е постигнала компромис относно завещанието на дъщеря си Лиза Мари, което тя оспорваше, тъй като не беше включена в наследството. Лиза Мари Пресли, единствената дъщеря на Краля на рока, която имаше собствена музикална кариера, почина внезапно в Лос Анджелис на 12 януари от сърдечен удар. Тя беше на 54 години.

Приживе Лиза Мари контролираше „Грейсланд“ – легендарното имение на баща си в Мамфис, щата Тенеси. През 2010 г. певицата беше включила майка си Присила в завещанието, но през 2016 г. промени документа в полза на дъщеря си актрисата Райли Кихоу. Присила Пресли оспори тази промяна през януари – защитата й твърдеше, че бабата е открила промените едва след смъртта на дъщеря си и постави под съмнение автентичността на подписа на Лиза Мари.

Подробности за споразумението не бяха съобщени.

„Страните са доволни“ – заяви адвокатът на Присила извън съдебната зала.

Баба и внучка поделиха богатството на Елвис Пресли

Присила обаче се провали в друго съдебно решение – тя беше отрязана да бъде погребана до певеца. Отказът е свързан с факта, че Краля на рока почива между майка си и баща си на гробището в имението „Грейсланд“ и ако желанието на бивщата му жена бъде удовлетворено, гробът на единия от родителите ще прябва да бъде преместен.

Източник: „Уикенд“