77-годишната кънтри икона Доли Партън се появи на участие в Университета на Тенеси през уикенда и събра очите на студентите. За тях звездата е на възрастта на баба им, но това не попречи на младежите да „плакнат очи“ в деколтето й. Прецъфтялата блондинка, израснала съвсем близо до учебното заведение, зарадва студентите и прати по-нестабилните от тях почти в несвяст с избора си на облекло.

Известна като една от най-надарените певици в историята на кънтри музиката, баба Доли не остави нищо на въображението и почти извади на показ огромните си цомби пред кандидат-висшистите. Изпълнението й беше посрещнато с истински фурор от аплодисменти, а загорелите младежи на няколко пъти извикаха наперената баба на бис, за да се полюбуват още малко на пищните й форми.

Баба Доли Партън стресна студенти с бомбите си

Костюмът й с вериги оставяше твърде малко на въображението, а поне на пръв поглед на външния й вид могат да завидят изпълнителки с половин век по-млади от нея. Вярно, възрастта на певицата донякъде си личеше по лицето, но Доли Партън няма намерение да намалява оборотите, тъй като преди броени месеци пусна нов албум на пазара, в който си партнира с някои от най-големите рок звезди на планетата.

Източник: „Уикенд“