Докато бившият й съпруг Брус Уилис гасне от старческа деменция, Деми Мур си живее живота, все едно е палава тийнейджърка. Кинозвездата никога не е крила страстта си към по-млади мъже. Вероятно и затова последните слухове около нея са свързани с евентуалната й връзка с поп изпълнителя Дожо Джонас, който е с почти 30 години по-млад от нея.

Както е известно, актрисата е на 61-годишна възраст, докато Джо е на 34. Спекулациите тръгнаха от папарашки снимки, на които двамата се виждат заедно по време на обяд и изглеждат интимно млизки. Според официалния говорител на Деми Мур обаче двамата били само близки приятели – банална формулировка, използвана обикновено в случаите, в които нещо интимно трябва да остане скрито.

„Между тях няма нищо. Просто се чувстват добре заедно“ – четем в доста неубедителното прессъобщение. Иначе твърденията за романс не е да не звучат логично, имайки предвид, че Деми Мур бе омъжена за 15 години по-младия си колега Аштън Къчър в продължение на 9 години.

Джо Джонас пък бе заедно със звездата от „Игра на тронове“ Софи Търнър в продължение на 4 години, преди също да стигнат до развод.

Иначе Деми направи преди няколко седмици фурор в Кан с ролята си във филма „Веществото“. В сюжета Мур има няколко голи сцени, в които страстно опипва сама 61-годишното си тяло. Актрисата обеща, че скоро няма намарение да спре да се снима гола.

Източник: „Уикенд“