Фики Стораро отбеляза 29-ия си рожден ден със скромно парти, на което присъства семейството му. Изненада бе присъствието на колегата му от лекия жанр – Азис. Всеизвестно е, че от сравнително скоро време, Кралят на попфолка отново е сравнително близък със Сторарови. Той даже направи дует с рожденика, който празнува навръх националния празник – 3 март. Азис ще е и сред гост-звездите на юбилейния концерт на баща му Тони Стораро, планиран за 9 май в „Арена Армеец”.

 

Припомняме, че преди години Азис не уважи поканата на Стораро и не присъства на сватбата на Фики, от което произтече обида. За това е признавал неведнъж самият Тони Стораро. Той бил огорчен, тъй като с Азис стартирали в попфолка почти по едно и също време и още от тогава са приятели, и винаги много са си помагали. Именно поради тази причина внезапното и необяснимо отчуждение на Азис, много го натъжило. И да е имало конкретна причина за него, вероятно вече не е от значение, понеже е в миналото.

 

„Честит национален празник, България! Нека да бъдем по-добри и благословени! Аз съм най-големият късметлия, че точно днес на този ден имам рожден ден!”, написа Фики в социалната мрежа, където сподели кадри от скромното си тържество. Сред гостите бе и брат му Емрах.

Източник: Уикенд