Азис с напълно неочакван жест към врагинята на Николета Лозанова! Отново я нарани

Азис не пропусна случай да натрие носа на бившата си „най-добра приятелка” Николета. Тактиката на ромския славей е да оплете в мрежата на другарството си всички онези, които по една или друга причина имат зъб на знойната плеймейтка.

Затова той направи поредния финт, за да прибере под крилото си всички онези, които не долюбват водещата на „Папараци”. Участникът в „Като две капки вода” направи така, че да покаже своята съпричастност към „трагедията” на Моника Валериева. А тя е, че по празниците любимото кученце на моделката бе задигнато от алчни крадци.

[caption id="attachment_443281" align="alignright" width="300"]Азис Азис окончателно хвърли ръкавицата на Николета[/caption]

Тя изпаднала в ужас и веднага в социалната мрежа се появи нейния зов за помощ. Манекенката помоли свои приятели и близки, които са виждали скъпото й същество веднага да сигнализират и да споделят нейната тревога със своите си познати. Азис също не останал безразличен към зова на бръмчалката от Дупница и качи снимката на домашния любимец на своята страница.

Но екстравагантния певец не го направи по традиционния начин само да хареса публикацията, а я качи отново на страницата си във Фейсбук. Така линка не отива директно към страницата на Моника Валериева, а към него.

Азис просто се подмазва на Моника Валериева, коментират зевзеци, запознати с нрава на чалга звездата. Те подозират, че това е направено от него, за да натрие носа на Николета Лозанова. По този начин иска и да докаже, че неговите приятелки повече държат на него, отколкото портаджийката Николета.

Не са обаче и малко фейсбукарите, които подозират, че жеста е направен от чисто и добро сърце. Те твърдят, че Василка много силно обича животните и затова загубата на малкото кученце на Моника Валериева е приел като своя и затова по всякакъв начин се стреми да й помогне.