Азис оплешивя

Азис прехвърли 40-те и напредването на възрастта вече се отразява върху външния му вид. Чалга идолът е започнал да оплешивява и това ясно личи дори от малкия екран. Той е част от детективския панела в шоуто "Маскираният певец" и всяка събота радва феновете с остроумни коментари. Но промяната във външния му вид не остана незабелязана.

Различни цветове

Кралят на поп фолка се опитва да прикрива олисялото си теме с интересни прически в интересни цветове, но оредялата му коса бие на очи, пише "Уикенд". Известно е, че Азис е доста суетен, затова едва ли ще се остави дълго в такова състояние. Много родни звезди прибегнаха до услугите на съвременната естетична медицина и си присадиха коса, така че е въпрос на време хитовият изпълнител също да сгъсти перчема си чрез най-модерните методи.

Подобрения във визията

Певецът от години прави какви ли не подобрения във визията си и нищо не е в състояние да го спре, реши ли да се разкрасява. Той напомпа бицепсите и гърдите си по изкуствен начин чрез поставяне на импланти, след като във фитнес залата не постигна желаните резултати. Попфолк звездата често публикува в социалните мрежи снимки на оформеното си тяло, но то не е постигнато с пот на челото и физически упражнения. "Ето ги ръцете, заради които бях обиждан, нападан и освиркван от "специалисти". 4 см по-големи бицепси само за ден престой в клиниката. Изглеждат естествени и не сме преминавали границата на добрия вкус", обясни изпълнителят малко след интервенцията, на която се подложи в края на юли. Той се похвали, че по този начин си е спестил години "блъскане" в залата.

Мускули

Факт е, че чалга идолът наистина бе много запален по помпането на мускули с тежести, но като видял, че само с упражнения няма задоволителни резултати, опрял до пластичната хирургия. Не крие и че си е правил липосукция за изсмукване на излишните мазнини.

Бронзов тен

Бронзовият тен на Азис също не е напълно естествен. Хора от обкръжението на певеца издават, че той периодично си бие инжекции с меланотан в коремната област, за да поддържа свръхтъмен цвят на кожата. Това пептид за придаване на равномерен тен, без солариум и без излагане на слънце. Не се продава в магазините и в аптечната мрежа. Може да се купи само онлайн, а стойността на една ампула от 10 мг е 87 лева. Активното вещество засилва производството на пигмента меланин, който определя естествения нюанс на кожата. Запознати твърдят, че кралят на фолка хич не се притеснявал от страничните реакции като гадене, обриви и температура. Той редовно си поставял инжекциите за тен, защото установил, че на Запад вече е по-модерно и дори по-изгодно да си черен, отколкото с бял цвят на кожата. [caption id="attachment_650175" align="aligncenter" width="241"]Азис оплешивява сн. Инстаграм Азис оплешивява сн. Инстаграм[/caption] Певецът отдавна кроял планове да пробие в чужбина и нарочно заприличал на африканец, за да печели дивиденти.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Azis Online (@azis_online_new)