Никога не забира дъщеря си от училище

За пръв път фолк певецът Азис говори дълго за своята дъщеря.

Освен това той разкри и възгледите си за смъртта. Азис обяви, че се е примирил със смъртта, тъй като е неизменна част от човешкия живот. Това му признание обаче не направи толкоз голямо впечатление, отколкото разкритията, които направи за дъщеря си.

Азис се разприказва в ефира на Нова тв, в предаването на Венета Райкова „Горещо”, признавайки й, че е успяла да изкара с лекота дори и най-малките и скрити детайли от живота му. Запознати коментират, че за пръв път говори толкоз дълго за дъщеря си и допълват, че не се е разкривал така дори и пред Николета Лозанова, която уж му е добра приятелка. По този начин Венета Райкова отново би по точки Николета и за пореден път доказа професионализма си.

[caption id="attachment_404191" align="alignleft" width="300"]Азис никога не забира дъщеря си от училище Азис никога не забира дъщеря си от училище[/caption]

Дъщерята на Азис – Рая, вече е пораснало момиче, в седми клас е. Той споделя с радост и гордост, че посещава и уроци по балет, но допълва, че никога не ходи да я забира. Не се е появявал и в учебното й заведение. Азис побърза да се оправдае за постъпките си с аргумента, че го прави за нейно добро, тъй като не желае да дава повод на съучениците на Рая да й се подиграват. Той заяви, че е наясно какво си говорят родителите на останалите деца за него и се страхува, че все някой ще го каже на Рая, а това ще я нарани и има голяма вероятност да й се присмеят.

Въпреки всичко и всички, Азис е успял да убеди Рая, че няма нищо лошо в това двама души от един пол да се харесват. Фолк певецът заяви категорично, че докато е жив, каквото пожелае любимото му същество (визирайки дъщеря си), ще го има. Той призна, че майката на детето му – Гала, често споделя, че я е страх да не го сполети нещо лошо, но той се опитва да я успокои, че смъртта е част от живота и я е научил да не се притеснява за това. В заключение Азис посочва, че който и от тях да надживее другия, ще отгледа дъщеря им подобаващо, пише pik.bg като се позовава на HotArena.net.