Азис е роднина на скандалния Киро Японеца, но упорито крие този фактАзис се срамува от скандалния си роднина, Японеца и той си трае

Азис крие роднинство със съмнителен ромски лидер! Ромският славей се оказа роднина на добре известния Киро Японеца. Двамата с половин уста признават за роднинството си, но не поддържат абсолютно никаква връзка. Близките до певеца разкриват, връзката му с Японеца е посредством общия им чичо - Иван Калев. Който е по-известен с прякора си Джумбурчо.

[caption id="attachment_429493" align="alignright" width="300"]Азис Азис[/caption]

Легендите в рода на Азис и Японеца гласят, че Джумбурчо заминал за Виена да си търси късмета още преди промените. По какъв начин обаче се е изхранвал в австрийската столица, остава мистерия. След промените обаче той захваща бизнес с присаждане на коса и дори си отваря собствен фризьорски салон в самия център на Виена.

Според близките на Азис, чичо му е забогатял като е мамел клиентите си, че им предлага безотказно лекарство срещу загуба на коса, а в същото време втривал в главите им най-обикновен чесън на прах, научиха от vsekiden.com. В началото на 90-те години на миналия век Джумбурчо се върнал в България, където се забъркал с небезизвестния петрички барон Иван Кочев-Чомбе.

И Азис, и Киро Японеца обаче предпочитат да премълчават близостта си с печално известния си чичо. С когото изобщо не поддържат връзка. Нещо повече, самият Киро Японеца упорито избягва медийното внимание и ненавижда роднинството си с Азис. За Японеца се знае, че преди 10 ноември е живял в Америка, но заради регистрирана криминална проява е бил екстрадиран обратно в България и му е наложена забрана да се връща в САЩ в продължение на 90 години.