Участието на Азис в което и да било риалити вече ще струва колосална сума, разкриват гневни продуценти. Звезда №1 на фолка шокирал и двете национални телевизии с твърдата тарифа от 1 млн. лв., която обявил, за да блести в риалити шоу.

 

За да се съгласи да е жури в „Като две капки вода“ на продуцента Маги Халваджиян, Азис поискал 1 млн. лв. Същата сума той поискал и от bTV за участие в „Денсинг старс“. Очевидно и двете телевизии са искали костинбродския славей, но той е попарил мераците им с нечуван за нашите ширини хонорар.

 

Азис иска 1 млн. за тв участие

Сумата, която Азис настоял да му бъде преведена, отказала категорично Маги Халваджиян. Ромският певец бе участник в сезона All Stars на шоуто, който се проведе през пролетта на 2021 г., когато скандалите между него и Фънки не стихваха.

 

Двамата така и не успяха да се разберат до края на сезона, а две години по-късно Азис имаше възможността „да реже глави“ в шоуто рамо до рамо с довчерашния си душманин, но това няма да се случи заради поисканата от него рекордна сума. По този начин категорично отпада възможността почитателите му да го гледат в новия сезон на забавното предаване за преобразяване.

 

От конкурентната bTV пък отправили оферта на ромския изпълнител да се изявява като жури в „Денсинг старс“, но той бил категоричен, че няма да се съгласи за хонорар, по-малък от 1 млн. лв. Компромисът, който били готови да направят от танцувалното предаване, бил да се съгласят да му дадат най-високия хонорар, възлизащ на стойност от 150 000 лв., но сумата се сторила подигравка за Азис.

 

След случката, мургавелкото коментира пред почитателите си в социалните мрежи, че докато телевизиите не се научат да плащат справедливо на знаменитостите, които им носят рейтинг, няма да участва в техни риалити програми.

 

През последните 3 години, Азис вади хит след хит и има доста участия из цялата страна, което явно е и причината да отсвири със завидна лекота най-гледаните риалити програми.

Източник: Уикенд