В последните години беше станало мода холивудските звезди на преклонна възраст да си правят деца. Сега явно дойде време един по един да ги зарежат. След като Ал Пачино се раздели със златотърсачката Нур Алфала месеци след като му роди синчето Роман, дружката му Робърт де Ниро май е сторил същото. Според многобройни източници 80-годишният дядка е бил шута на гаджето си Тифани Чен и 10-месечната им щерка Джиа.

Официална информация за случилото се за момента липсва, но според близки до Робърт де Ниро той вече е дал задачи на адвокатите си да преговарят с майката за финансовите параметри на раздялата. Доскоро актьорът постоянно разнасяше бебето по телевизионни студиа и се хвалеше колко е велико да си баща на 80, но напоследък не се е появявал нито с него, нито с Тифани. Предполага се, че холивудският ас въобще не е при семейството си в Ню Йорк, а кара зимните месеци някъде на топло в Калифорния.

Според започнати съпругата Чен въобще не била тиха и покорна азиатка, а напротив – държала се като надзирател в затвор и направо побърквала де Ниро с правилата, които налагала в общия им дом. Според източници характерът на азиатката бил тъй суров, защото от дете прекарвала години в спортни лагери. Все пак е шампион по бойното изкуство тай-чи... Така че Робърт май вече знае какво у нас наричаме "Номера на китайката"...

Източник: „Уикенд“