Айлин от "Ергенът" определено нашумя повече след излизането си от формата, отколкото докато беше вътре. Около името й нямаше да се вдигне толкова шум ако беше спечелила сърцето и пръстена на Евгени Генчев, отколкото се вдигна сега - след откровените й и откровено брутални признания за интимния й живот.

Помним чатът, който се появи в мрежата и в който Айлин Бобева подробно обяснява как го е правила с колега на майка си, който бил много по-голям от нея и какъв точно му бил "атрибутът". Преди това пък разказваше спокойно за някакъв, на който му бил като муцуна на мравояд. А тези дни заяви спокойно, че няма проблем да го направи и с дебел мъж...

Айлин от "Ергенът" взриви бомбата: Асен е като бик! Беше набързо, но ми държа влага дълго време...

Повече от ясно е, че Айлин задръжки по отношение на с@кса няма и не й пука дали въпросният, с когото ще го прави, й е гадже. Това, с което се похвалила наскоро пред дружки обаче, изби рибата. Оказа се, то така и предполагахме още навремето, че Бобева е имала кратка забежка и с мачото... Асен Блатечки.

Заигравката им станала в нощен клуб, където се и "нагънали". За него Айлин не спирала да уверява, че е като "бик" - мощен, як и силен. "Набързо беше, то не беше и удобно, но ми държа влага дълго време след това", смеела се бившата кандидатка за сърцето на Генчев.

Разбира се, нито тя, нито Блатечки са си правили илюзии, че могат да имат връзка. Това било просто едно хубаво преживяване и моментна емоция. А дали Айлин си измисля от мерак да е истина, или действително е станало, това си знаят само двамата.