Помните Айлин Бобева, която влезе в "Ергенът" два пъти. Първия път, както си му е редът - в началото на формата, а втория - след като Евгени Генчев й би шута, но тя реши да се дотътри обратно и да моли за любовта му. Е, не успя...

Та тази същата мила Айлин шокира потребителите в нета с последното си изказване. Тя заяви, че отишла в предаването не за любов (забрави какви ги дрънкаше на пианиста), а за да си увеличи броя на клиентите. Бобева заработва като модел и сега се похвали, че имала повече работа.

"То и преди си имах ангажименти, но сега клиентите са доста повече, предимно в Инстаграм работя", изчурулика каратистката, след което хвърли всички в тъча и ги накара да се замислят, аджеба, адекватна ли е.

Айлинчето призна, че има големи ядове с мъжете, защото тези, които тя си харесвала, изобщо не се държали уважително с нея. Дори нещо повече - случвало се да я третират като "изтривалка", без грам уважение, да не говорим за искрена любов и жестове.

"Това не ми харесва, да, но и аз съм малко особена. Хем не искам да се държат с мен неуважително, хем пък донякъде ми харесва, защото обичам да има заигравка, да има дърпане... Абе, лошите момчета са си друга работа. Не знам, но с добрите ще ми стане скучно много бързо и няма да има тръпка", изръси огромната глупост Айлин.

А потребители прихнаха в смях и й казаха да си носи последствията тогава, без да "реве".