Бившата съпруга на Орхан Мурад - Шенай Мурад не си пилее времето, а скача от мъж на мъж. То вярно, че дамата е вече в напреднала възраст за любовните приключения, но и не е твърде застаряла, че да го кара на "спринт", майтапят се нейни познати.

След като се разведе окончателно с певеца, Шенай първо се залюби с богат германец, който я "ремонтира" от-до. Тя си постави силикон, направи си лифтинг и дори си скулптурира тялото с парите на немеца. Двамата обаче не "изкрякаха" дълго и се разделиха скоро, след като майката на Сузанита се показа с новата си визия.

Преди месеци тя е движила пък с неприлично богат нашенец, който й угаждал на капризите и я развеждал по света като мечка. Незнайно защо тя е приключила отношенията си и с него обаче.

А днес, най-новата й "мъжка придобивка" е отново българин, с когото в момента са в Гърция и се забавляват. Не е ясно кога и дали изобщо "скъсалата синджира" Шенай намира време да помага на щерка си Сузи в грижите за внука си Матео, но пък хората са казали - който има дете, да си го гледа.

"Така де, след кошмарния брак с Орханчо и простотиите на Сузанита, дюшеш й идва на жената да си погледа и тя рахата", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com