Сватба, блясък, лъскави дрънкулки и... клетви във вечна любов. Това бе сватбата на Златка Райкова и Карен Хачатрян, а булката вече виждаше "тузарското" си бъдеще, чаак до старини... Е, още в първите дни след венчавката обаче гръмна неочаквана вест - кранчето на младоженците спира.

Защо "кранче" ли?! Ами, защото се оказа, че парите на сладкия Каренчо, идват от мама и тате, които са богати. Те угаждали на сина си и му осигурявали живот като на царче, дори и по време на връзката му със Златка. Не вярвали обаче, че ще се стигне до сватба.

В мига, в който сватбата се оказа факт, родителите на Карен избухнали. Както знаем, те дори не присъстваха на събитието, което говори повече от всички думи на света. И, в крайна сметка, решили, че цоцането на парите им е било дотук.

"Край! Това беше. Свекърите на Златито повече няма да играят ролята на дойни крави и са им казали да се оправят сами. Да, те ще помагат и ще дават всичко, което е нужно, за малкия си внук - Каренчо, но са били пределно ясни, че синът им и жена му трябва да си вадят прехраната сами. Искат почивки - да си ги платят. Искат маркови дрехи - да си ги купуват със свои пари. Ей така ще стане ясно колко трае "вечната любов" и дали снахичката ще разлюби сина им още преди първата годишнина", коментират близки до арменеца източници.

Източник: Crimesbg.com