Бившата министърка от кабинета на Бойко Борисов - Лиляна Павлова, е бременна. Новината е съвсем вярна и потвърдена от няколко независими източника. Лиляна е на 46 години и носи бебето на милионерския син Парашкев Кръстев.

От него тя има още едно дете, родено в края на 2022-ра година, а сега му носи втора радост. Знаем, че Лиляна Павлова и Парашкев Кръстев се запознаха преди години по време на работа и се влюбиха. Как точно е станала "заварката", не е ясно, но Лиляна се разведе с тогавашния си съпруг, от когото има една пораснала дъщеря.

Е, бившият й мъж също не стои да жали за нея, а си има нова жена, с която живее на семейни начала. Настоящият на Павлова е бизнесмен и предишен шеф на държавното предприятие - "Автомагистрали" в София, покрай което очевидно и са се запознали.

В няколко дамски форума тези дни се появяват информации, че Лиляна и Парашкев са били засичани няколко пъти на контролни прегледи за бебето, от което става ясно, че бъдещият татко държи и на детето, но и на жена си.

Самата Лиляна навремето многократно беше бъзикана от хората за килограмите си, но ето, че си намери втори мъж, при това богаташ.

Източник: Crimesbg.com